Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: MONIKA (neregistrovaný/á)
vložené: 28. 06. 2010 15:21:28

ahojte... zijem v spanielsku,konkretne na Mallorce..nevidela som sice ze by tu mixovali rybu aj kuracie..ale sak kazdy naco ma chut.. najtradicnejsia paella je tu mix...to je maso a morske potvory.. cibulka sa osmahne na olivovom oleji aj 4-5 lyzic.., cesnek cely aj so supkou len rozmackany, prida sa maso na kocky male chvilu sa podusi, pridaju sa krevety, sepia, kalamar, chobotnica, klepeta, musle..trosku sa to osoli prida sa safran-oranzove farbivo..podleje sa to trochou rybacieho vyvaru, to tu kupujeme hotove, nerobim ho doma..potom sa prida fazulka, polka rajciny na kocky, hrasok, alebo aj kukurica, ja davam aj sampiony ked mam ale tu sa huby nedavaju do paelle...zaleje sa to vyvarom, nasype sa ryza...ked je to uz skoro hotove..supne sa to na chvilu do rury..trosku to schrumkavie..a hotovo... PS:chobotnicu, sepiu,kalamare si pred tym ako ich dam do paelle povarim,,voda, paradajka, paprika, cibula, korenie cele, bobkovy, trocha oleja..sol...chobotnica by mala byt zamrazena a omaca sa do vriacej vody asi trikrat, voda zovre a zase ju ponamacat..vtedy tie vlakna potrha a je makka jak spongia, ze sa ,necvernuje, jak kuracie prsia...:-8 citronova kora,a klobasa...tak to nehrozi v spanielskej paelle:-D



Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz